wij helpen je met je

Sociaal netwerk

Sociaal netwerk is een verzamelnaam voor de betekenisvolle mensen in jouw directe omgeving (familie, vrienden en kennissen). Zij hebben met hun aanwezigheid invloed op jouw welbevinden. Andersom heb jij ook invloed op het welbevinden van hen.

Ga met andere mensen om, op een manier waarop jij wil dat anderen met jou omgaan

Een goed, gezond en sociaal netwerk ondersteunt je bij dingen die je lastig vindt of zaken die niet vanzelf lijken te gaan.

Door die steun heb je het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Hierdoor kun je gemakkelijker omgaan met uitdagingen en vind je de rust en kracht om dingen te ondernemen.

Dit helpt je kwaliteiten en talenten verder te ontwikkelen. Je zult merken dat je je gelukkiger en gezonder voelt wanneer je op de juiste manier omgaat met jouw sociaal netwerk.

We kijken of deze relaties jou op een positieve of negatieve manier beïnvloeden en leren je hier op gepaste wijze mee om te gaan.

"Van een schouderklopje is nog nooit iemand geblesseerd geraakt"

Daarom helpen wij jou bij je sociale netwerk.

Met onderstaande onderwerpen kunnen we jou helpen. Klik op de link om meer informatie te vinden.

Even bellen?
Demo image van 600 bij 400 pixels

Waar kunnen we jou mee helpen?

Door onze warme benaderingswijze, vergroten wij jouw inzicht in jezelf en dat van anderen. Wij kijken naar waar jij goed in bent en wat jij wel kunt (je kwaliteiten), maar helpen je ook zoeken naar oplossingen voor wat je wellicht nog moeilijk vindt (je valkuilen). Wij ondersteunen jou bij de uitdagingen waar je in het leven soms voor komt te staan.

Wonen
Financiën & administratie
Gezondheid
Tijdsbesteding
Sociaal netwerk