Wij ondersteunen jeugdigen en (jong)volwassenen die kampen met maatschappelijke ontwikkelingsachterstanden en/of GGZ-gerelateerde problematieken.

Wanneer jij vastloopt in je persoonlijke ontwikkeling, kun je op onze ondersteuning rekenen!

Dit zijn de mensen die met jou aan de slag gaan

Het team van TMP talent

Roy van Pinxteren

Roy van Pinxteren

Initiator TMP talent

TMP talent is een initiatief van Roy van Pinxteren. Roy heeft jarenlang gewerkt en onderzoek gedaan in de wereld van maatschappelijke ontwikkelingsachterstanden en GGZ-gerelateerde problematieken. Hij ontdekte dat de zorgwereld dringend behoefte heeft aan innovatie.

Daarnaast heeft hij ruim 7 jaar ervaring in het betaalde voetbal als opleider van jeugdvoetballers, met clubs als Lommel SK (België), PSV en FC Utrecht op zijn CV. Omgevingen in de topsport waar alles valt of staat met het realiseren van persoonlijke ontwikkeling en doelgericht werken.

Roy werkt met mensen die, net als hij, een passie voor ontwikkelingsgericht werk en zorg- en dienstverlening hebben. Mensen die ook de missie en visie van TMP talent delen en deze verder uitdragen.

Bekijk het team van TMP talent

Onze passie

Wij gaan samen met jou aan de slag om te ontdekken wie jij bent, waar jij goed in bent en hoe jij jouw talenten kunt gebruiken. Jouw interesses staan voorop!

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk betrokken te zijn en ons volledig in te zetten om te bieden wat jij nodig hebt.

Door betrokken, betrouwbaar en behulpzaam te zijn, ondersteunen wij jou en kun jij ongekende stappen zetten in jouw ontwikkeling.

We hebben een helder doel voor ogen, namelijk: je laten inzien dat je meer kunt dan je misschien zelf gelooft. Met vallen en opstaan, leer jij het zelf te doen!

Wat wij bieden

Levens brede ondersteuning. Dit wil zeggen dat wij je helpen, daar waar jij het nodig hebt! Na jouw aanmelding maken we samen een ‘analyse van de beginsituatie’. Hierbij kijken we naar jouw kwaliteiten en jouw valkuilen. Dit doen wij door te kijken naar je huidige situatie en je verleden.

Dat geeft ons een duidelijk inzicht of er sprake is van bepaalde patroonvorming, waardoor het je wellicht niet lukt om jezelf verder te ontwikkelen of je wensen voor de toekomst te realiseren. Wanneer dit duidelijk is, stellen we een plan op waarin jouw wensen en behoeften voor de toekomst staan beschreven.

In dit plan maken we onderscheid in de levensgebieden wonen, financiën en administratie, gezondheid, tijdsbesteding en sociaal netwerk. Aan de hand van dit plan gaan we samen aan de slag met ondersteuning op maat!

Ontmoet onze talenten

In alle filmpjes op onze website zie je onze talenten aan het woord! Nog niet alle filmpjes bekeken? Je vindt ze op de homepage en op de pagina's:

Wie kan je beter informeren over onze zorg- en dienstverlening, dan de mensen die al ondersteuning van TMP talent ontvangen?

Lees hier meer verhalen van onze talenten!

Hoe wordt ondersteuning van TMP talent mogelijk gemaakt?

Je kunt op verschillende manieren van onze zorg- en dienstverlening gebruik maken. Afhankelijk van waar jij hulp en ondersteuning bij nodig hebt, zijn er verschillende plaatsen waar jij je kunt melden.

Zo kun je jezelf met je hulpvragen melden bij de gemeente,  het UWV, het zorgkantoor of bij je huisarts. TMP talent ondersteunt namelijk op basis van Wmo, Jeugdwet, Wlz, Zvw en indicaties die verstrekt worden via het UWV.

In onderstaand document vind je meer informatie over de manier waarop jij passende hulp kunt vinden en ondersteuning van TMP talent in kunt schakelen.

Klik hier voor meer informatie! (PDF)

Misstanden in de zorg

Wanneer je zorg of ondersteuning levert of ontvangt heb je rechten en plichten. Deze dragen bij aan de veiligheid, het vertrouwen en de kwaliteit in de zorg- en dienstverlening binnen Nederland.

Door middel van onderstaand document willen wij bewustwording creëren. Hierdoor hopen wij meer bekendheid te geven aan de manieren waarop grenzen worden opgezocht, druk wordt uitgeoefend, grenzen worden overschreden of richtlijnen niet worden gerespecteerd.

Voel jij jezelf momenteel slachtoffer van misstanden in de zorg? Lees dan hoe jij jezelf hiertegen kunt wapenen.

Op deze manier hopen we dergelijke misstanden, zo snel als mogelijk, een halt toe te roepen!

Klik hier voor meer informatie! (PDF)