wij helpen je met

Financiën en administratie

Het organiseren en structureren van financiën en administratie kan onoverzichtelijk zijn. Samen werken we aan inzicht, structuur en overzicht en leren wij jou hier zelfstandig de regie over te voeren.

Een financiële situatie die op orde is, zorgt voor een stuk meer rust in je leven.

Het bijhouden van financiën en administratie is voor veel mensen geen leuke taak. Het kan zijn dat jij ook liever andere dingen doet en zaken rondom je financiën en administratie voor je uit schuift.

Dan kun je wel eens dingen vergeten, met alle gevolgen van dien.

Wanneer je financiën en administratie niet op orde zijn, kan dit leiden tot stress en spanningen waardoor je minder goed gaat functioneren.

Mensen die dagelijks of wekelijks hun administratie bijhouden, voorkomen problemen achteraf en hebben inzicht in hun financiële situatie.

Zij weten wat hun inkomsten zijn, wat hun uitgaven zijn en hoeveel geld zij nog over hebben. Dat zorgt voor rust, waardoor je psychisch beter kunt blijven functioneren.

Zo ben je beter in staat weloverwogen keuzes te maken en jezelf te richten op andere bezigheden, zoals werk of vrijetijdsbesteding.

Onvolkomenheden op het gebied van financiën en administratie kunnen kleine en grote gevolgen hebben. Zeker is dat het tijd kost en vaak tot discussie en frustraties leidt.

Door op voorhand zelf aandacht te geven aan de regels die gelden en aan de wijze waarop je deze toe kunt passen, word je bewust van de risico’s.

Je leert dat voorkomen beter is, dan genezen!

Daarom helpen wij jou met je financiën en administratie.

Met onderstaande onderwerpen kunnen wij je helpen. Klik op de link om meer informatie te vinden.

Even bellen?
Demo image van 600 bij 400 pixels
Belangrijk om te weten:

Schuldsanering, bewindvoering en budgetbeheer maken geen deel uit van de zorg- en dienstverlening binnen TMP talent. In verband met mogelijke belangenverstrengeling brengen wij dit onder bij betrouwbare partners, zodat je financiën en administratie in goede handen zijn.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Door onze warme benaderingswijze, vergroten wij jouw inzicht in jezelf en dat van anderen. Wij kijken naar waar jij goed in bent en wat jij wel kunt (je kwaliteiten), maar helpen je ook zoeken naar oplossingen voor wat je wellicht nog moeilijk vindt (je valkuilen). Wij ondersteunen jou bij de uitdagingen waar je in het leven soms voor komt te staan.

Wonen
Financiën & administratie
Gezondheid
Tijdsbesteding
Sociaal netwerk