wij helpen je bij

Wonen

Wonen is meer dan alleen een dak boven je hoofd hebben. Wat zorgt dat een huis, een thuis wordt waar men zich prettig voelt? We helpen bij het ontwikkelen van de zelfredzaamheid die nodig is om dit te kunnen bereiken.

"Je voelt je niet thuis waar je woont, maar waar ze je begrijpen"

Wonen in een omgeving die aansluit bij onze wensen en behoeften zorgt voor het warme gevoel dat we krijgen wanneer we een huis een thuis mogen noemen.

Dit warme gevoel is goed voor onze fysieke en mentale gezondheid.

Wanneer we deze warme gevoelens niet kunnen ervaren in onze directe woonomgeving, kunnen stress, spanningen of onrust ontstaan.

Het hebben van een woning en je daar thuis kunnen voelen is dus belangrijk.

Wanneer je onrust ervaart, bestaat de kans dat je het overzicht verliest. “Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd” wordt wel eens gezegd.

Dit is niet vanzelfsprekend en je kunt hier ondersteuning bij nodig hebben.

Wij bieden een kleinschalige woonvorm in Boxtel waarbij ‘wonen op maat’ centraal staat.

Ben je op zoek naar een woning waar je zelfstandig kunt wonen met begeleiding die aansluit bij jou en jouw wensen? Dan is dit wellicht een goede stap!

Onze appartementen zijn jong, ruim en beschikken over voldoende voorzieningen. Hierdoor kun jij in optimale omstandigheden de vaardigheden ontwikkelen die nodig zijn om zelfstandig te leren wonen en mee te doen in de samenleving.

Ondersteuning door begeleiding zal plaatsvinden op verschillende levensgebieden, waarbij de hulpvragen vanuit jou komen. Denk hierbij aan het bieden van een dagstructuur, zorg voor dagbesteding, het bevorderen van de zelfredzaamheid en sociale interactie.

Door deze aandacht zul je merken dat het voor jou gemakkelijker wordt om mee te kunnen doen in de maatschappij. Het betreft geen 24-uurs zorg, maar de bereikbaarheid van begeleiding is 24 uur gegarandeerd.

Boxtel ligt centraal tussen de steden Eindhoven, Tilburg en ’s-Hertogenbosch. De appartementen in Boxtel bevinden zich op loopafstand van het station en het centrum, waar je alle winkels kunt vinden die je nodig kunt hebben. Denk hierbij niet alleen aan supermarkten, maar ook voorzieningen als huisarts, tandarts, apotheek, etc.

Ben je geïnteresseerd in Beschermd Wonen, maar wil je niet in Boxtel wonen?

Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee!

Daarom helpen wij jou bij het wonen

Met onderstaande onderwerpen kunnen we jou helpen. Klik op de link om meer informatie te vinden.

Even bellen?
Demo image van 600 bij 400 pixels

Waar kunnen we jou mee helpen?

Door onze warme benaderingswijze, vergroten wij jouw inzicht in jezelf en dat van anderen. Wij kijken naar waar jij goed in bent en wat jij wel kunt (je kwaliteiten), maar helpen je ook zoeken naar oplossingen voor wat je wellicht nog moeilijk vindt (je valkuilen). Wij ondersteunen jou bij de uitdagingen waar je in het leven soms voor komt te staan.

Wonen
Financiën & administratie
Gezondheid
Tijdsbesteding
Sociaal netwerk