wij helpen je met jouw

Gezondheid

Gezondheid is het vermogen om je aan te passen en regie te voeren over je eigen leven. Dit gaat verder dan ziekte en andere lichamelijke gebreken. Het lichamelijk, geestelijk en sociale welbevinden vormen samen je gezondheid.

Pas als je goed voor jezelf zorgt, kun je het beste van jezelf geven

Er is een verschil tussen de feitelijke beoordeling van gezondheid, gediagnosticeerd door een arts of specialist en de gezondheid zoals jij die ervaart.

Dit noemen we jouw welbevinden. Welbevinden gaat over lekker in je vel zitten, maar ook over lichamelijk gezond zijn en tevreden zijn met je leven.

Je welbevinden is van invloed op je dagelijks leven.

Misschien heb je hier hulp bij nodig. Samen werken we aan jouw lichamelijk en geestelijk functioneren en de mate waarin jij jezelf gezond voelt.

Wij bieden hulp bij verschillende zaken rondom je gezondheid: lichaamsverzorging, voeding, beweging, psychisch- en emotioneel functioneren, algehele gezondheidsrisico’s, beperkingen en de ontwikkeling van inzicht in eigen functioneren.

Door aan deze onderwerpen te werken ben je beter in staat je weg te vinden.

Het zorgt voor een betere intrinsieke motivatie, mentale weerbaarheid en emotionele stabiliteit.

Je voelt je beter, functioneert beter en bent beter in staat om zelf sturing te geven aan je ontwikkeling en je leven!

Belangrijk om te weten:

Medewerkers van TMP talent zijn niet verantwoordelijk voor het toedienen, controleren en aanbieden van medicatie. Wij ondersteunen wel bij het inrichten van een goede organisatie van medicijngebruik.

Waar kunnen we jou mee helpen?

Door onze warme benaderingswijze, vergroten wij jouw inzicht in jezelf en dat van anderen. Wij kijken naar waar jij goed in bent en wat jij wel kunt (je kwaliteiten), maar helpen je ook zoeken naar oplossingen voor wat je wellicht nog moeilijk vindt (je valkuilen). Wij ondersteunen jou bij de uitdagingen waar je in het leven soms voor komt te staan.

Wonen
Financiën & administratie
Gezondheid
Tijdsbesteding
Sociaal netwerk